Mijn standaard bullet journal spreads


Ik gebruik mijn bullet journal nu al een paar maanden en ondanks dat ik het nog niet helemaal voor elkaar krijg om hem dagelijks up to date te houden, heb ik wel houvast aan een paar vaste maand spreads die ik er standaard in zet.ย 

Ik ben nog zoekende en het mooie aan bullet journaling is dat dat gewoon kan, je kan elke maand, week of zelfs dag iets anders erin proberen.

Ik maak wel bepaalde spreads echt standaard, die ik niet eht dagelijks hoef bij te vullen, die vul ik gewoon elke maand in en af en toe komt daar iets bij.

* Begin pagina
Deze pagina maak ik standaard, deze veranderd soms wel iets, maar ik maak altijd een pagina met de maand erop, nu staat er dan de kalender in het klein op en mijn doelen.

* Monthly Tracker
Om routine in bepaalde dingen te krijgen gebruik ik een maand tracker, nu is mijn valkuil dus om deze nog dagelijks echt in te vullen! Dit zit dan weer niet in mijn routine haha

* Blogplanning
Voor mijn blog maak ik elke maand een planning en als ik een artikel heb ingeplant dan zet ik hem daarin en ik bereid de week voor met potlood, zo kan ik nog makkelijk schuiven.

* Financiรซn
Ook elke maand komen de rekeningen terug. Ik had hiervoor eerst een apart boekje, maar die was vol, dus ik dacht waarom niet gewoon in mijn bullet journal. Ik neem hem eigenlijk niet mee dus niemand die erin kan kijken verder.

Dit zijn echt mijn vaste dingen die ik erin doe. Ik ben nu een beetje aan het spelen met weekly`s of daily`s maar daar ben ik nog niet helemaal uit over hoe ik dat wil. Ook wil ik voor mijn schoonmaak elke week een spread, maar ook die ben ik nog aan het verzinnen en inspiratie op aan het doen.

Welke spreads heb jij standaard in je BUJO?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *