Weekmenu #1 – Weer terug naar een planning!


Elke dag is het weer een uitdaging om te verzinnen wat te eten. Voorheen werkte ik altijd met een weekplanning wat er op welke dag gegeten ging worden, maar dat is een beetje afgezwakt en ik merk dan aan mezelf dat ik makkelijk word ook kwa eten! Dus vanaf nu gaan er weer weekmenu`s gemaakt worden. Dus ben je benieuwd wat er op onze planning staat aankomende week, misschien voor eigen inspiratie, lees dan zeker verder.

Wij doen èèn keer per week boodschappen bij de Lidl en een paar kleine dingetjes bij de Plus, zo hoef ik tussendoor geen boodschappen meer te doen en raak ik ook niet in de verleiding allerlei extra`s te halen.

Ik plan nu tot Vrijdag, omdat het hier een beetje afhankelijk is van welke dag we boodschappen doen. Meestal is dit op het moment zaterdag of zondag.

Zaterdag (vandaag) : Vandaag eten we buiten de deur met mijn ouders ivm vroege vaderdag!
Zondag: Chili Concarne
Maandag: Spaghetti
Dinsdag: Gekruide krieltjes met een broodje hamburger
Woensdag: Aardappelen, bloemkool, schnitzel
Donderdag; Chicken Tonight zoetzuur mer perzik
Vrijdag: Flaamse friet met satè

Zo dit is de planning, ik ben geen kookprinses, dus hier is gewoon alles uit pakjes en zakjes hahah en eigenlijk maakt me dat niet uit. Als jullie het leuk vinden kan ik wel vaker ons weekmenu delen! Let me know.

Maak jij een weekmenu?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *