Mijn top 5 favoriete youtubers


Ik hou van Youtube video`s kijken. Het liefst zou ik ze zelf ook maken, maar daar ben ik te onzeker voor ben ik bang! Ik kom al jaren op Youtube en heb dan ook wel favorieten. Vandaag deel ik je mijn top vijf youtubers
.

1. Style mom XO
ik heb de power hour hiervandaan, ik hou van cleaning video`s en ik vind Kimberley toch wel 1 van de beste hierin.

2. Kasey Chagnon
Een amerikaanse youtuber, ik vind vooral de cleaning video`s leuk om te zien, daar kijk ik amerikaanse youtubers voor haha.

3. Alboe.nl
Ik kijk vooral de vlogs van Kim, ze leeft een heel normaal leventje en dat vind ik leuk om te zien. En ik houd van haar interieur haha

4. Vloggloss
ik denk dat we Mascha allemaal wel kennen, ik volg niet veel dagelijkse vloggers, maar Mascha volg ik eigenlijk al jaren.

5. Hans en Shifra
Zeker een favoriet, zeker nu Shifra zwanger is vind ik het leuk dat te volgen, ze zet dat in haar vlogs niet volledig vooraan, waar ik bij sommige youtubers ben afgehaakt dat ze eerst leuk vloggen en zodra ze zwanger zijn gaat het alleen nog maar daarover. Ze blijven lekker klussen in hun huis met charlie heerlijk.

Wie is (zijn) jou favoriete youtuber?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *