Nieuwe Etui een bestelling van Wish!


Voor mijn Bullet Journaling gebruik ik wel aardig wat verschillende pennen en stiften, eigenlijk liet ik ze in hun verpakking waarin ik ze binnen kreeg, maar dat werd best wel een rommeltje. Alles apart en het was ook steeds zoeken naar het goede. Dat is nu verleden tijd, met deze handige aankoop via Wish.

Ik denk dat we het allemaal wel voorbij zien komen online en dan vooral op facebook. Wish.. de online winkel waar alles goedkoper is. Alhoewel ik soms mijn twijfels wel heb bij sommige afprijzingen vond ik dit een hele mooie aankoop.

Het is een (nep) leren etui waar 120 pennen/stiften etc. in kunnen. Hij heeft de maten 24cm x 20cm x 6,5 cm en is daarmee best wel groot, maar dat kan ook haast niet anders, je kan zoals je hieronder ziet in drie verschillende vakken je pennen in opbergen.

Hij is er in zes verschillende kleuren, ik heb echt het aqua blauwe genomen omdat ik dat gewoon heel erg mooi vind, maar hij is er ook in het roze, wit, zwart, bruin en paars.

Zoals je ziet heb ik bij sommige pennen een elastiek overgeslagen, omdat het niet paste ivm de dop. Deze is wat wijder dus gaan ze te dicht op elkaar staan en krijg je hem er haast niet uit, je kan er ook voor kiezen om ze om de 5 je stiften bijvoorbeeld om te draaien.

Ik heb nog èèn vak over voor potloden, maar deze heb ik zo snel niet bij de hand en gebruik ik ook niet heel vaak, maar deze komen er nog wel in te zitten.

Ik ben er in ieder geval super blij mee, zo heb ik al mijn pennen en stiften netjes bij elkaar i.p.v. al die losse zakjes en doosjes.

Aangeschaft via Wish voor €11,00
Je kunt hier klikken als je hem ook wilt bekijken/aanschaffen.

Via Wish zijn spullen er altijd wat later, ik heb de mijne 28 mei besteld en hij zou volgens de gegevens pas 18 juni aankomen, maar ik had hem 8 juni al dus het kan zijn dat hij gewoon eerder aan zal komen.

Heb jij wel eens wat via Wish besteld?

One thought on “Nieuwe Etui een bestelling van Wish!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *