#OITNB Seizoen 5! En een zesde in de maak?


Hoera, vandaag is het zover (als het goed is) seizoen vijf van orange is the new black komt online op Netflix. De trailer deel ik met je vandaag…

Orange is the new black
Piper Chapman (Taylor Schilling) wordt veroordeeld tot 15 maanden gevangenis voor het transporteren van drugsgeld voor Alex Vause (Laura Prepon), een internationale drugssmokkelaar en voormalig geliefde. Chapman verruilt haar comfortabele leven in New York voor een oranje overall. In de vrouwengevangenis komt ze in aanraking met strijd en kameraadschap binnen een opmerkelijke groep gevangenen.

Trailer

Ik kan niet wachten om de eerste aflevering te zien, ik denk er zelfs over om vanaf seizoen รจรจn te gaan kijken om er weer helemaal lekker in te komen, maar daarmee duurt het ook langer voor ik de nieuwe aflevering kan gaan kijken haha, dus daar twijfel ik nog even over of ik dat volhoud lol.

En als ik goed gelezen heb is er ook al een zesde seizoen in de maak… echt top!! (bron)

Kijk jij uit naar dit nieuwe seizoen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *