Handig, even een blogschema!


Welkom op mijn (ver)nieuwe blog! Zoals ik gister in de tag al melde is deze blog een vernieuwing van mijn wordpress.com blog. Ik zou het leuk vinden als je me zou volgen via bloglovin zodat je vanaf nu weer op de hoogte word gehouden van nieuwe artikelen. Welke dat zullen zijn neem ik vandaag met je door zodat niet alleen ik maar ook jij weet waar je aan toe bent.

Vastigheid is voor mij best belangrijk, ik vind het fijn om te weten waar ik aan toe ben, welke artikelen ik ga schrijven en ook dat jij weet waar je aan toe bent. Daarom heb ik voor bepaalde dagen een vast onderwerp gezet, natuurlijk ben ik daarin ook vrij om te schrijven, maar dan weet je in ieder geval wanneer je wat kan verwachten.

Maandag – Bullet journal
| Omdat ik dagelijks een bullet journal bij houd lijkt het me leuk om daar elke maandag een leuk artikel aan te wijden, denk hierbij een de opzet van mijn bujo, welke spullen ik gebruik, nieuwe spreads noem maar op!
Dinsdag – Random
Woensdag – Random
Donderdag – Fotodagboek | Omdat ik weer regelmatig foto`s maak van vanalles en het leuk vind op jullie een kijkje te geven in mijn leven, komt er elke donderdag dus een fotodagboek online.
Vrijdag – Random
Zaterdag – Random
Zondag – Huishouden | Elke zondag neem ik je mee in het huishouden, dit kan gaan over routines maken voor jezelf in het huishouden, week schoonmaak, maar ook eventuele tips. Ik ben zelf geen schoonmaakprinses, maar ik hoop op deze manier wat meer structuur en lol te vinden in het huishouden.

Zoals je ziet er is dus genoeg ruimte voor vanalles en aangezien ik een persoonlijke lifestyle blog hebt zal er dus ook van alles aan bod komen haha. Op de random dagen plaats ik dus overige artikelen zoals iets met beauty, een leuk uitje, tips tags noem maar op. Dus abonneer je gratis op mijn social media kanalen of bloglovin (linken vind je hier rechts) en mis geen รจรจn artikel meer.

Naar welke onderwerpen kijk jij het meest uit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *