TAG || Hallo, wie ben jij?

Hey hallo, nou wat is er nu beter dan een vers nieuw artikel op een totaal vernieuwde blog te beginnen met een leuke tag waarin ik je kan vertellen wie ik ben. Deze tag kwam ik tegen op de blog van mariska. Dus wil je weten wie ik ben, wat mijn hobby`s zijn en nog veel meer lees dan zeker even verder.

Sommige zullen mij al kennen, ik heb meerdere blogs gehad, en ik kom van de wordpress.com blog patriciakleijn ook. Maar doordat ik een hosting heb moest ik overstappen naar wordpress.org en zo kriebelde het (nog meer) om dan ook echt opnieuw te kunnen beginnen. Maar goed verder naar de tag vragen, want daar zijn jullie tenslotte voor gekomen toch?

1. Wat je naam en leeftijd?
Mijn naam is Patricia dus en ik ben nu 29 jaar. Ik ben geboren op 25-07-1987 wat mij dit jaar *kuch* 30 gaat maken *kuch*

2. What’s going on in your life?
Op dit moment eigenlijk van alles en nog wat en toch ook weer niet heel veel haha. Ik ben aan het werk (op maandag en vrijdag) en soms wat extra dagen i.v.m. de zomer en we worden ook wel eens op andere parken ingezet. Mathieu is druk met werken en het mooie weer komt er aan (is er stiekem al) dus dat betekend dat wij (voor de mensen die ons al kennen) weer de hete lucht ballon festivals proberen te bezoeken en ik met dit mooie weer vaak weer inspiratie krijg in huis etc. Ook natuurlijk de opstart van mijn nieuwe blog waar je nu op bent, dus al met al hoef ik mij niet te vervelen!

3. Typisch jij?
Ik ben van mezelf eigenlijk best wel negatief ingesteld, uh ja dat zeg ik zomaar hardop! Ik kan moeilijk positiviteit vinden en daar probeer ik ook zeker aan te werken. Ik ben iemand van tijd, op tijd komen en houden aan afspraken dat vind ik erg belangrijk. Ook ben ik wel een beetje lui, al moet ik zeggen dat dat steeds minder wordt. Ik ben altijd opzoek naar manieren om het leven makkelijker, sneller en vooral relaxter te kunnen indelen.

4. Werk(zoekende), studie, vrijwilligerswerk, iets anders?
Ik werk zoals ik hierboven al aangaf. Ik werk op de maandag en vrijdag als housekeeping op Landal strand resort duin in Ouddorp. Ook werk ik soms dagen daartussen op dat park, maar we worden ook wel eens ingezet op een ander park om te helpen waar nodig is.

5. Hobby’s en passies?
Eigenlijk is dit mijn grootste hobby op dit moment, lekker bloggen, blogs bij lezen, youtube kijken en ik zou dolgraag zelf youtuben. Af en toe doe ik het ook wel dan maak ik vlogjes op vakantie of een dagje weg, maar niet zoals de meeste youtubers die je nu ziet. Daar ben ik net te onzeker voor ben ik bang. Maar het online zijn vind ik wel het leukst om te doen.

6. Welke quote/motto is nou typisch jou?
Elke dag is een nieuwe start en zo kijk ik altijd overal naar, het kan zijn dat mijn dag helemaal verziekt is wat misschien in de ochtend al begint, maar ik probeer altijd positief uit bed te stappen en er vanuit gaande dat deze dag beter zal worden.

7. Blog jij of gebruik je andere social media (+ linkjes)?
Uhm, ja ik blog haha duidelijk lees je deze tag nu hier. Maar ik ben ook actief op twitter, instagram en sinds kort ook een facebpagina van deze blog, waar ik behind de scenes berichten op ga plaatsen. Dus als je het leuk vind kun je me daarop volgen en natuurlijk mijn blog via bloglovin.

8. Hoe ben je op mijn blog terecht gekomen en wat spreekt je hier aan?
De blog van Mariska volg ik al een tijdje, ik vind vooral haar blogs met blogtips erg nuttig en ik vind het gewoon leuk hoe zij haar leven oppakt en de dingen probeert zo goed mogelijk te doen zonder uit te hoogte te zijn of te positief haha, ja aan dat soort bloggers stoor ik me wel eens.

9. Noem je top 3 blogs
Dat is een goede, ik volg wel redelijk wat blogs, maar als ik de top drie moet kiezen dan kies ik voor Diamonds for breakfast, Kelly caresse en i live for my dreams. Ik vind deze bloggers erg inspirerend en ze geven goede tips en zijn lekker zichzelf.

Nou dat was toch even leuk, zo weten jullie (zeker nieuwe volgers) toch weer wat meer over mij. Ik zou het leuk vinden als je de tag ook invult op je eigen blog, of hieronder in de comments mag uiteraard ook.

Hoe ben jij op mijn blog terecht gekomen?

2 thoughts on “TAG || Hallo, wie ben jij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *